Rakennusliike Hörkkö Oy

Myynnissä

As Oy Naantalin Lamminkedontie 1

As Oy Naantalin Lamminkedontie 1 tulee rakentumaan idylliselle sekä arvostetulle asuinalueelle Naantalin Soikallioon, aivan Metsätähden puiston laidalle. Uuden rivitalokohteen rakentaminen alkaa syksyllä 2022 ja kohteen arvioitu valmistumisajankohta on syksyllä 2023. As Oy Naantalin Lamminkedontie 1 on RS-rahoitteinen rivitaloyhtiö ja kohteen rakennuttajana toimii Rakennusliike Hörkkö Oy.

Asuntokohde muodostuu yhdestä rakennuksesta, sisältäen yhteensä viisi perheasuntoa. Huoneistokoot ovat 4h+kt (85m2) ja 3h+kt (85m2). Huoneistot ovat yhdessä tasossa ja niihin on esteetön kulku. Kaikkiin asuntoihin tulee ilmalämpöpumppu kattokasetilla vakiona. Lisäksi jokaiseen asuntoon kuuluu kaksi autopaikkaa. Yksi katettu autopaikka, jossa on varaus sähköauton latauspisteelle sekä yksi tolppapaikka.

As Oy Naantalin Metsätähdentie 1 ulkokuva
As Oy Naantalin Metsätähdentie 1 – havainnekuva ulkoa

 

 

As Oy Naantalin Metsätähdentie 1 ulkokuva
As Oy Naantalin Metsätähdentie 1 – havainnekuva ulkoa

Moderneja rivitaloasuntoja laadukkailla pintamateriaaleilla

Asuntojen tilaratkaisut on suunniteltu tehokkaiksi ja tyylikkäiksi sekä ennen kaikkea tukemaan perheiden arkea. Suuret ikkunat lisäävät yhteyttä ympäröivään luontoon sekä tuovat avaruutta, valoa ja tilantuntua. Tyylikäs avokeittiö on osana sisustusta. Yhtenäisessä keittiö, ruokailutila ja olohuoneessa on mukava viettää yhteistä aikaa isommallakin seurueella. Asuntojen pintamateriaalit on valittu laadukkaasti, mm. lattiamateriaaliksi on valittu Kährs Luxury vinyyli, josta on kolme erilaista vaihtoehtoa ja eteiseen 60x60cm laattaa. Keittiön kodinkoneet ovat integroituja tyylikkään yleisilmeen luomiseksi. Päämakuuhuoneeseen mahtuu suuri parisänky, lisäksi sinne on suunniteltu hyvin säilytystilaa vaatteille. Kylpyhuoneisiin on valittu lattioille 10X10 ja seinille laadukkaat 60x60cm laatat. Lattia ja seinälaatat ovat samaa sävyä yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen luomiseksi. Kylpyhuoneesta löytyy myös moderni lasiseinäinen sauna, joka on rakennettu yhden sävyn ympärille. Vaaleaa ja tilan tuntua tuovaa haapaa on käytetty sekä saunan paneeleissa että lauteissa. Saunan sähkökiukaassa on erillinen ohjausyksikkö. Helppokäyttöisestä kiukaasta tulee miellyttävät löylyt ja se lämpenee nopeasti saunomislämpötilaan.

Asuntojen sisätilat yhdistyvät luonnollisesti terassialueeseen lasiovien kautta. Osittain rimotetut ja katetut terassit antavat suojaa ja lisäävät yksityisyyttä. Asukkaiden on mahdollista hankkia lasitukset terassille asukasmuutostyönä. Terasseille tulee myös poreallasvaraus, joten asukkaiden on helppo lisätä terassin varustelutasoa halutessaan.

Sijainti on erinomainen. Turvallisella ja rauhaisalla asuinalueella olet suojassa liikenteeltä ja melulta. Lisäksi kaikki palvelut ovat lähelläsi ja julkinen liikenne toimii loistavasti. Lähistöltä löydät niin päiväkodit, koulut, leikkipuistot, ruokakaupat kuin ravintolatkin. Päiväkotiin on matkaa vain 130m ja kouluun 1,5 kilometriä. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa 2,7 kilometriä ja aivan kulman takaa löytyy herkullista lähiruokaa tarjoilevat lounasravintola Metsätähti, jossa voi ruokailla rennosti koko perheen voimin. Alueen luonnon läheisissä maisemissa on erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen. Lähettyviltä löytyy myös paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja Naantalin Aurinko Golf hemmottelee golffareita.

 

Havainnekuva asunnon sisätiloista – olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat avointa tilaa

 

Metsätähdentie 1 havainnekuva olohuoneesta
Asunnot ovat valoisia ja avaria sekä viimeistelty laadukkailla pintamateriaaleilla.

 

Metsätähdentie 1 makuuhuone
Havainnekuva asunnon makuuhuoneesta.
Havainnekuva asunnon kylpyhuonetiloista
Havainnekuva asunnon kylpyhuonetiloista – laadukkaita kylpyhuonemateriaaleja ja moderni sauna lasiseinällä


Etäisyydet

Päiväkoti
130m
Koulu
1,5km
Ruokakauppa
2,7km
Merenranta
1km
Golfkenttä
2km
Naantalin keskusta
4km
Turun keskusta
16km